Even een kort berichtje.. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Anne-Fleur Mast - WaarBenJij.nu Even een kort berichtje.. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Anne-Fleur Mast - WaarBenJij.nu

Even een kort berichtje..

Blijf op de hoogte en volg Anne-Fleur

05 Oktober 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal..!
Daar ben ik weer even snel!! Ik heb de laatste paar dagen niet echt veel tijd (of geen zin..8-)) gehad om een nieuw bericht te plaatsen!! Maar om jullie toch een beetje op de hoogte te houden nu alvast een kort berichtje..

Even over stage..! Zoals sommige van jullie misschien wel weten liep het op stage niet echt lekker. Ik kon er niet tegen dat de kinderen geslagen werden en 5 weken achter in de klas zitten had ik ook wel gehad. Daarom had ik vorige week Maandag besloten om niet meer te gaan. Ik had een afspraak met iemand van school, die hier in Curacao woont, gemaakt. Deze heb ik alles uitgelegd en die begreep me. Ook heb ik veel contact gehad met het Koning Willem 1 College. Ik had al min of meer besloten dat ik er mee zou stoppen, maar toch moesten we het afronden met een gesprek. Dit gesprek hadden we afgelopen maandag. Hier was de directeur van de school bij, en het onderhoofd. Ik vond het allemaal best spannend. Ik ging nu commentaar geven over hun school, dat is natuurlijk nooit leuk.
Het gesprek liep opzich wel goed. De directeur wou graag dat ik het nog een keer ging proberen! Ze zouden ervoor zorgen dat ik in een andere klas kwam te staan.. Waar ze Nederlands spreken en waar ik wat meer zou kunnen doen! Vanaf dinsdag ben ik dus gewoon weer terug bij de Advent school! Tot nu toe gaat het goed..! Hopen dat de rest van de 4 maanden wel goed gaan..! jammer van de start.. maar ook hier heb ik weer wat van geleerd..!:)

Na morgen hebben we lekker een weekje vakantie! Zondag komt de vriend van Hilde en vrijdag komen Roosje, Marleen en Kimber.. jeetje, wat heb ik daar zin in!!! Kan bijna niet wachten.....! :) Ze alle leuke dingen te laten zien van dit prachtige eiland..! :D T worden vast super dagen!! :D

Ook hebben Hilde en ik snorkels gekocht het weekend..!! Waauw.. Echt prachtig!!!! ik ben niet zo van de vissen, en al helemaal niet als ik ze onder me zie of voel zwemmen.. maar dit was echt prachtig!! Weer net een plaatje.. We lachen ons wel een ongeluk, want het ziet er echt niet uit (waardoor we elke keer boven water moeten komen omdat er water in ons masker zit ) maar het is de moeite waard!! :)

uuuhm.......... verder weet ik zo niet zo veel te vertellen.. Ik beloof dat wanneer ik vakantie heb weer even een leuk berichtje zal plaatsen met wat leuke nieuwe foto's!! Want die zijn er weer.. :D!!

Ik ga zo slapen.. Morgen stage lopen.. en dan een weekje chillen.. en wachten tot ik EINDELIJK naar het vliegveld mag rijden.. en de veel te zware koffers in de auto mag laden!! :D (ze nemen vast weer veeeeeel te veel mee... )

Liefs, Anne-Fleur....Ayoooo!!!!!!

XxXxXxXxXxXxXx

• 05 Oktober 2006 - 06:58

Connie:

Hoi Anne Fleur, goed van je dat je hebt aangegeven wat je minder leuk vond in je stage. En nu maar hopen dat je nu op een betere plek zit. Wat leuk dat je zus en vriendinnen komen, geniet ervan!
    Veel plezier daar, en wat er ook gbeurt, zoals je zelf al schrijft, je leert er altijd wel iets van en je zult sterker naar Nederland terugkomen met een ervaring die niemand je afneemt! Ga ervoor meissie. Liefs Connie

• 05 Oktober 2006 - 07:08

Kimber:

Heey meis, nou de foto's hangen hoor! Net een Modellen zo mooi staan jullie er op! Ben zo blij dat het weer lekker gaat daar! En nu komen Marleen, Roos en ik er nog aan! 1 groot feest. 25 kilo mag ik toch mee? ALs ik dat maar ga redden!! Hihihi...nog een weekje meis!!! Suc6! Mis jou! (K)

• 05 Oktober 2006 - 08:49

Marloes:

He meid!
    Fijn dat je je nu weer beter voelt. En de stage weer leuk is! Komt alles toch weer goed he! Geniet van je vakantie en van de tijd met Roos, Marleen en Kimber..! Maar dat zal vast wel goed komen denk ik.
    Kus

• 05 Oktober 2006 - 10:48

Wil Remmers:

Goed nieuws en blij.
    Onderwaterfoto's op de site ??
    Fijne vakantie

• 05 Oktober 2006 - 14:52

Chrisss:

Ha An, fijn om weer een verhaal te mogen lezen :) Hopelijk begint je stage nu ook wat leuker te worden, want dat was toch 1 van de redenen om die kant op te gaan ;)

Ik kwam Roos vanmiddag tegen in Wijchen en ze heeft enorm veel zin om langs te komen :D Tjaaa, wie kan nou geen zin hebben in zo'n leuk reisje en een hoop gezelligheid :)

Nou An, blijf lekker genieten van alles en heeeeeeeeeeel veel plezier met de meiden!!!

Take care, XChris

• 08 Oktober 2006 - 22:24

Marleen:

We zijn aan het aftellen!!!:D

• 09 Oktober 2006 - 22:22

Sander:

Hey meisje,

Wat leuk zeg, om zo nog een beetje op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen rondom jou! :P Maar aan je hyves heb ik ook al meer dan genoeg! ;)

Succes met alles!

Sander
    www.adamswear.hyves.nl

• 11 Oktober 2006 - 15:31

Myrna:

Heey Anne fleur,
    Nou hopelijk gaat alles weer goed op je stage en word het weer leuk!! Maar geniet er eerst maar van je bezoek!!!
    Veel plezier!!!
    Dikke Kus Myrna

• 11 Oktober 2006 - 19:57

Marjolein:

Hey Anne-Fleur
    Leuk om al die verhalen te lezen, fijn dat het al weer stukken beter gaat op je stage!
    Heel veel plezier met al dat bezoek :) Geniet ervan!
    Tot snel!
    Liefs Marjolein

• 13 Oktober 2006 - 17:33

Anke:

Wat een leuke verhalen allemaal! Geniet nog van je tijd op Curacao want voor je het weet zit het erop! Groetjes anke( van jesse)

• 15 Oktober 2006 - 21:18

Hanny:

hoi meiden;ik maar werken in de nachtdienst en jullie lekker chillen!Nee hoor het is jullie van harte gegund! Geniet ervan en zorgen jullie voor wat vernieuwing op deze side!!!! Dat laat wat te wensen over! Heel veel liefs!!! Mama/hanny

• 21 Oktober 2006 - 22:36

Sander Oord:

Hey meissiej!

Leuke foto's hoor! Erg mooie site! Succes daaro in het verre, warme landje!

kussiejsz,

Sander!