Nog maar 4 dagen..
Blijf op de hoogte en volg Anne-Fleur
25 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam
Aankomende vrijdag vertrek ik dus om 10 uur..
Ik heb een kamer gehuurd via een collega van mij. Volgens mij wonen daar nu 5 mensen, dus dat is wel gezellig!
heb contact gehad met mijn stage-schooltje, en daar ga ik wat ochtenden in de week helpen de kindjes Nederlands leren. Geen verplichting, maar gewoon leuk om toch een beetje bezig te zijn!
Ik ga proberen de site dit keer wat beter bij te houden..
Ik ga mn koffers pakken.......
25 Februari 2008 - 07:32
Connie:
Hey Anne Fleur, fijn joh, lekker drie maanden naar de zon, ga er maar heerlijk van genieten.
En je komt op 2 april mijn verjaardag meevieren he, zie je op Mambo Beach!!!
Liefs Connie -
25 Februari 2008 - 11:01
Chrissss:
Dat wordt geselliej :)
Tot in de zon, X -
25 Februari 2008 - 17:41
Linda:
Jeujj, nog een site om bij te houden...Wel blijven schrijven hoor...Als ik straks terug ben in Nederland, heb ik toch niets meer te doen :)
Mocht ik nog het idee krijgen om m'n zussie op te zoeken...Dan gaan we naar het strand he, samen?
Geniet ervan meisje!
X vanuit Uruguay! -
28 Februari 2008 - 07:09
Renee:
Hai Anne-Fleur!!
Wilde je nog even heel veel plezier wensen!! En wel verhaaltjes schrijven he?? Wil alles horen over ons heerlijke eilandje!!
Liefs Renee!! -
28 Februari 2008 - 11:35
Hilde:
Heej meis,
Ik ben stik jaloers joh! Ik zou zo graag weer lekker mee gaan naar ons gezellige eilandje! Maar goed een huis verbouwen gebeurd ook niet uit zichzelf he!
Ik wens je weer heeeel veel plezier en ik ga je volgen...
Liefs Hilde -
01 Maart 2008 - 17:53
Puber:
Hey schatje! nu ben ik ook jaloers joh, zit net je foto's weer te bekijken :( hier stormt 't ook gwn fucking hard :P veel plezier lief, 't is je gegund!!
Kusje x -
10 Maart 2008 - 21:52
Hanny:
10 dagen alweer!wel aan je belofte houden he?je zou je site beter bijhouden en ik ben o zo blij dat ik hem kan vinden!liefs mama