Het schiet al op.... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Anne-Fleur Mast - WaarBenJij.nu Het schiet al op.... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Anne-Fleur Mast - WaarBenJij.nu

Het schiet al op....

Blijf op de hoogte en volg Anne-Fleur

17 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam

Jaja..Het schiet al op...

Nu wordt het pas echt spannend.. De tickets zijn van de week binnen gekomen!!! We vertrekken woensdag 23 Aug. om 12.00 uur vanaf schiphol... Joeehoee...!! (A)

Ook hebben Hilde en ik EINDELIJK een leuk en gezellig app. gevonden (hiervan wat foto's op de site..)!!

Natuurlijk hoop ik dat jullie me allemaal komen uitzwaaien op schiphol.. :D !! Wat zal ik jullie missen.. Maarja... Jullie kunnen natuurlijk ALTIJD langskomen.. En bij mij slapen..;)!!!

Nog de laatste voorbereidingen doen.. en ik kan vertrekken... Jeetje.. wat heb ik er zin in.. ..

Ik hou jullie op de hoogte..

Liefs, Anne-Fleur!

• 17 Juli 2006 - 16:00

Hans:

Mis je nu al.. :( We zien elkaar niet eens meer want jij bent al weg voordat ik terug ben! Maar ziet er errug leuk uit Anne-Fleur! :D Hoop dat je een leuke tijd hebt daar! (K) hans

• 17 Juli 2006 - 16:17

Hilde:

Haaj anne-fleur,
    ja fijn he dat alles lekker geregeld is! nog 5 1/2 week en dan gaan we.... de spanningen komen langzaam op bij jou ook? doeii Kus Hilde

• 17 Juli 2006 - 20:49

Marleen:

Ziet er goed uit meis!!
    Zorg maar dat het bed is opgemaakt als ik je kom opzoeken in Oktober he!!!
    Je gaat daar gewoon een te gekke tijd hebben en zo ontzettend veel leren lieverd, over jezelf, de mensen daar, de cultuur en het land! Je gaat een ervaring opdoen om nooit meer te vergeten! En ik wens je daarbij heel veel succes!! Dikke kus HVJ

• 18 Juli 2006 - 12:39

hoooi!!
    Het ziet er echt heeel gezellig!!
    Ik wens je heel veel plezier daar in het warme landje en ik kom je zeker uitzwaaien
    Groetjes
    xxxjes Myrna

• 19 Juli 2006 - 13:20

Merel:

Heey fleurtje..
    Gister zei je al tegen mij dat je een app had gevonden.. Ik heb net ff gekeken zier er leuk en gezellig uit..Ik wens je daar egt een te gekke tijd en dat je daar een hoop mag..want dit is natuurlijk een geweldige kans en ervaring.. Veel suc6 het laatste jaartje wij zie elkaar nog wel Hele dikke Kus Merel !!:)

• 04 Augustus 2006 - 12:13

Connie:

Hoi Anne-Fleur, dat is nog eens wat anders dan een vakantie in Zeeland op bijvoorbeeld de Banjaard.....
    Ga maar lekker genieten joh, het is waarschijnlijk een prachtige ervaring. Toen Linda in Finland woonde heeft ze ook een site bijgehouden, ik vond het altijd leuk om te lezen. Ik zal jouw site vanaf nu ook bekijken.
    Heel veel plezier, en zorg goed voor jezelf. Liefs Connie

• 19 Augustus 2006 - 12:31

Lisaa:

haay anne-fleur!!
    we komen dicht bij elkaar te zitten, zit alleen een stukje zee tussen! ik zal je mailen als ik een weekendj naar curacou kom!! verder ga ik mijn tijd doorbrengen op aruba ;) heel veel plezier meisje, en wie weet zie ik je over een paar weken op de Nl antillen :D een fijne vlucht, ik zal aan je denken als ik die al gehad heb en lekker aan het zwembad lig!!
    Dikke kus xxxxx Lisaa

• 21 Augustus 2006 - 16:17

Eefje:

Hey lieffurd,

Leuke site heb je ervan gemaakt, kunnen we alle ervaringen van jou daar vanaf hier bijhouden..:)!
    Maar stiekem zou ik je ook wel heel erg missen:(!

Zet hem op je kunt het..!

DikkeKuss Eefje

• 22 Augustus 2006 - 14:06

Heey Anne fleur!!
    Morgen is het dan zover je grote avontuurtje gaat beginnen!!!!
    En helemaal gepakt?
    Nou ik zie je morgen nog op schiphol want kom je zeker uitzwaaien!!
    Tot morgen geniet nog van je avondje hier in nederland!!
    Kus Myrna

• 22 Augustus 2006 - 14:32

Wil Remmers:

Zal je missen !!

Pas op de Antilliaanse mannen.

Je mentor

• 22 Augustus 2006 - 20:58

Chrisssss:

An... heeeeeele fijne reis gewenst, alles komt vast goed enne ik kijk uit naar een nieuw berichtje op deze site :)

Heel veel plezier, suc6 enne lekker genieten van alles!!!

Take care, XChris

• 23 Augustus 2006 - 13:56

Kimber:

Ja Fleur, dat was wat vanochtend! Goede reis gehad? Pff wat doe je ons aan :P Nee hoor meis, het is je zo gegund! Geniet er van! Kus Kimber

• 23 Augustus 2006 - 14:11

Carien:

He Fleur, phoephoe wat een dagje. Zwaar is dat afscheid nemen! Terwijl iedereen weet dat we elkaar over 5 maanden weer zien. We komen jullie weer allemaal ophalen. Als je een leuke man voor mij en kimber ziet... je hebt ons nummer he. We spreken elkaar.. Dikke kus

• 23 Augustus 2006 - 21:09

Roos:

daag lieve zus van me!!
    ben je heel aangekomen op Curacou? stuur je snel een mailtje.. ik mis je nu al,, het liefst zou ik nu in het vliegtuig stappen om naar je toe te gaan!! maja ik spreek je snel..
    dikke kusj en hou van je!

• 24 Augustus 2006 - 20:43

Lieve Anne Fleur,

Wat een afscheid was dat woensdag he, het was even zwaar maar ja nu zit je lekker in curacoa en ik hoop dat je er een super tijd gaat hebben!!!
    Over 5 maanden komen we jullie ook weer ophalen hoor!!

Succes geniet ervan!!

Dikke Kus Myrna