Hallo!!
Blijf op de hoogte en volg Anne-Fleur
09 Juni 2006 | Nederland, Amsterdam
Leuk dat je even komt kijken. Er is nog niet zoveel te zien.. maar ik hoop dat wanneer ik in Curacao zit, dat ik hier veel leuke berichten en foto's kan plaatsen om jullie een beetje op de hoogte te houden. Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen en heb er steeds meer zin in!! (helaas nog geen huis..8-) ) Vind het natuurlijk wel ontzettend spannend.. maar dat is wel logisch , toch?? (A)! De precieze datum van vertrek is nog niet geheel duidelijk. In eerste instantie zouden we begin Augustus gaan,maar vanwege de prijsverschillen van een vliegticket gaan we nu waarschijnlijk eind Aug. (toch lekker lang vakantie.. (A)!)
Ik hou jullie op de hoogte.. en berichtjes achterlaten mag natuurlijk altijd.. :)!
Ik zal jullie ontzettend gaan missen...
Dikke Kus Anne-Fleur
09 Juni 2006 - 12:41
Myrna:
hooi Anne- fleu!!
wat leuk dat je nu ook een eige site hebt:d ik ga hem zeker iedere keer lezen.
Succes met het regelen van een huis enz. En is zie je snel
dikke Kus Myrna -
09 Juni 2006 - 13:14
Robbert:
Veel plezierrrr!:-) -
10 Juni 2006 - 10:24
Chrisss:
Heej An!! Hartstikke knap dat je voor dit avontuur gaat :) Ik ben ervan overtuigd dat je het heel erg naar je zin zult krijgen!
Tot snel :D
XChrisss -
10 Juni 2006 - 10:36
Jesse:
Heej Annie,
Ik wens je een super tijd daar toe! Ik zal je wel missen hoor!
Dikke kus Jesse -
10 Juni 2006 - 14:42
Hilde:
haaj anne-fleur!
jaja nog even en dan gaan we, het gaat nu echt snel maar heb er echt super veel zin in!
We gaan het daar vast en zeker ontzettend naar ons zin hebben!
tot snel... liefs Hilde -
11 Juni 2006 - 16:26
Robert:
Fleurtje!
Ik ga je volgen via de site! En we praten bij als ik op vakantie naar jou kom! iig alvast heel veel succes en plezier.
Dikke kus,
Robert -
11 Juni 2006 - 20:03
Linda:
Anne, GAAF!!!
Lang leve deze website, dit is zooo handig...Vooral om de mensen in NL lekker jaloers te maken!
Heel veel plezier met de voorbereidingen...Het avontuur komt dan steeds dichterbij!
Dikke kus, Linda -
12 Juni 2006 - 09:20
Marleen:
Heej lieverd,
Ik wens je natuurlijk heel veel plezier in Curacao, hoop dat je er ontzettend veel van leerd en terug komt met een onvergetelijke ervaring op zak!! Maar zo ver is het nog lang niet dus tot die tijd hoop ik dat wij samen nog onvergetelijke dingen mee maken!!
Heej meis, hele dikke kus, HVJ xxx marleen -
12 Juni 2006 - 09:23
Marleen:
jezus ik schaam me kapot...leerd met een t natuurlijk (leert) geef mij ook maar een paar lesjes Nederlands!! ik ga wel bij die kindjes mee in de klas bij juf Anne zitten;) -
12 Juni 2006 - 20:54
Dnomyar:
He Anne, omdat je zo aandringt. Heel veel plzier op curacao, maar ik zie je daar toch wel, als je geluk hebt. Kunnen we lekker weer eens wat avondjes knus samen door brengen. Vergeet je Roos niet te feliciteren van me trouwens? + Eline de liefdevolle groetjes.
xxx
14 Juni 2006 - 09:04
Tommie:
je moet voor dat je gaat nog even Hillywood komen checken!!:P hihi kzal je missen schat!!!maar dit is mn eerste berichtje maar nog lang niet de laatste!!kuskuskus -
15 Juni 2006 - 14:37
Sven:
Hey die Fleur;)
Tjah curacao! Zin in? Hmm het kan ook niet anders! Ik hoop dat je het erg leuk gaat hebben! Hoelang ge je precies? Ik zal de site in de gate houden:)
Kus,
Sven -
26 Juni 2006 - 18:36
Karen:
Meissss, ik schaam me dat dit pas m`n eerste bezoek aan je site is en daarbij dus je eerste berichtje van mij! Maar zeker niet de laatste!! Ga jou uiteraard volgen en met kerst soms een bezoekje;)?! Kan natuurlijk niet zolang zonder mijn lieve vriendinnetje!!Hopen dat er nog vele weken/maanden/jaren bij dit ene weekje gaan komen.. als je begrijpt wat ik bedoel hehe!
Liefs en een dikke kus je vriendinnetje Kaar! -
28 Juni 2006 - 15:42
Carientje:
Heee Anne-Fleurtje..
Spannend he allemaal. Nu kan je echt gana aftellen. Vandaag dus echt de laatste keer voor het komend half jaar dat je ons gezien hebt. Pfoee... we komen je allemaal mee uitzwaaien en ik zal je gaan missen hoor.
Zorg wel dat je hele terug komt he..
Een hele dikke kus