Daar ben ik weer!!!
Blijf op de hoogte en volg Anne-Fleur
27 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam
Het is hier nu 8 uur ‘s ochtends. Ben net wakker en heb op zich wel lekker geslapen.
Gistermorgen kwamen er allemaal wielrenners hier koffie/thee drinken. Hans, onze huisbaas had al gezegt dat dit de verzamelplaats was dus wij hadden ons erop voorbereid. Met zijn tweeen lagen we achteraan het zwembad te lezen. (ontzettend leuk boek trouwens ingepikt Dankjewel Lot!! :D ) Daar kwamen ze dan. Één voor een kwamen ze aanlopen en groette ons met ‘’goeiemorgen damens!”. Allemaal Nederlanders en wat ouder. Maar opzich wel gezellig. Uiteindelijk waren ze ongeveer met zijn 15-en. Wij durfden het zwembad niet meer in. Bang dat wanneer we 1stap in het zwembad zouden zetten iedereen om zou kijken! Toen de eerste weg waren en er nog ongeveer 7mannen zaten besloten we toch maar te gaan. Ik als eerst. Zet 1 stap in het water en hoor ‘’ attentie attentie, ze gaan zwemmen..’’ Iedereen keek naar me.. Jeetje, ik schaamde me dood. Haha.. Hilde zat nog op de stoel. Die man zei weer ‘’ ooow, even de andere kant op kijken, die andere meid durft er niet in! ‘’ grapjassen! Later nog even een deal met ze gesloten dat we volgende week zaterdag mee mogen met 1 van hen op een boot. Wel cool dus!
In de middag kwam onze huisbaas het zwembad stofzuigen.. Wat een luxe..! Hij keek meteen even naar Hilde dur laptop. Maar omdat we hier bij huis geen internet hebben, kon hij het moeilijk zien. Hij vroeg dus of we mee gingen lunchen bij tropicana. Lunchen met je huisbaas.. mmm dat kan op zich wel..! haha.. wij met Zn 3en erheen. Er belde een vriend van hem. Zegt hij kei hard door de telefoon dat hij aan het lunchen is met 2 bloedmooie meiden. Wij schaamde ons dus dood. Is dat normaal als je huisbaas dat zegt van een jaar of 40 ? haha goed, die vriend kwam dus ook lunchen. Wel gezellig met zijn 4en. En heeeerlijk gegeten!! (A) ook Hilde dur laptop deed het eindelijk!! Wat een opluchting!
Hilde sliep vannacht naast me (2 persoonsbed). Gister avond zaten we namelijk bij het zwembad een beetje te schrijven in ons dagboek en een beetje te lezen toen de werkster van dit huis langskwam en zei dat ze ging slapen. Het was 7 uur!!!! :S .. wij vroegen dus in het Engels, dat spreekt ze alleen maar, waarom ze zo vroeg ging slapen. Mijn engels is niet heel erg sterk, maar ze zij omdat er ‘’tiefen’’ in de buurt zijn. Mmm.. Oke, bedankt. Onze avond was meteen verpest. Wij meteen naar binnen en de deur op slot gedaan. We hadden nog niet gegeten dus ging ik heel dapper voor het raam staan ‘’koken’’. Althans, koken, knakworstjes klaarmaken.. :D! Best knap op zo’n oud/vies, onhandig gaspitje. Heerlijk waren ze. We naaiden elkaar elke keer op door zenuwachtig door het raam te kijken of te zeggen ‘’ ik hoor toch echt wat’’. Haha, we waren alletwee dus ontzettend bang. Hilde kon niet eten van de zenuwen maar ik propte er toch nog even 5 knakkies in. Even afgewassen,opruimen en dan naar bed. Het is pas half 8, maar wij hadden echt geen zin meer om te zwemmen nadat zij had gezegd dat er ‘tiefen’ in de buurt waren. Balen dus. We hadden eindelijk het licht van het zwembad ontdekt, maar dat ging dus niet door. Hopelijk vanavond!! We gingen naar bed en besloten nog even een filmpje te kijken. In mijn laptop deed de dvd het niet. Toch die van Hilde. Hehe, eindelijk konden we kijken… ‘’ What woman want’’ Echt iets voor ons dus! Onder de film hoorde ik weer wat, dus ik er weer uit om de Ventilator in de keuken uit te zetten.. DAPPERE IK!! Laatste deel van de film en toen gaan slapen. Althans, dat was ik van plan. Maar ik was helemaal niet moe. Dacht dus even te gaan lezen. Lampje aan, boek gepakt.. En toen voelde ik iets achter op mijn rug, geef dus een hele harde mep, licht hilde achter me, en sla ik kei hard tegen haar neus aan! Ik kwam niet meer bij van het lachen, hilde iets minder, maar ik lachte zo hard, dat ik dacht dat de werkster het hoorde en uit haar bed zou komen omdat ze dacht dat het tiefen waren! Ik heb dus het lichtje maar uit gedaan, en ben ook maar gaan slapen!
Morgen onze eerste echte dag stage. Vind het allemaal wel spannend. Het is ZOOOOOO anders dan in Nederland. Maargoed, even wennen en dan word het vast leuk! Hoop ik..8-)!
Ik ga even lekker zwemmen….
Fijne dag jullie allemaal…
Dikke kus!!(K) hvj!
27 Augustus 2006 - 16:19
Myrna:
Heey Anne fleur,
wat een spannend verhaal, jullie maken wel vanalles mee, wel leuk!!
Succes morgen!!!
Dikke Kus Myrna -
27 Augustus 2006 - 16:21
Kimber:
Ach meis! Wat een verhaal weer hihihihi! Helemaal leuk, goed te horen dat jullie het zo naar je zin hebben daar, suc6 morgen! ik zal aan je denken als ik helemaal koud op het station in den bosch loop en me stage om half 5 is afgelopen ;) Liefs Kimber -
27 Augustus 2006 - 17:12
Joyce:
Sjeetje meis!
Wat een ervaring :| echt spannend om dit te lezen zeg!! haha..
Morgen jouw eerste stage-dag, lekker spannend!! Maar dat zal en vast goed komen meis ;) Je went er over een paar weken vast goed aan.
Echt heel fijn dat je het naar jouw zin heb daar..!!
He, was ik maar nu in Curacau :( Kmoet echt snel een stageplek hebben, alleen ik heb er nog steeds nie van gehoord. Dus nu is het te hopen...
Nou meis, geniet nog heel veel van jouw alle goede weken op Curacau en ik kom een keertje snel op
Dikke kus Joyce
27 Augustus 2006 - 17:20
Linda:
Ja, ik ben dus jaloers...Ik wil ook een zwembad met licht en dan 's avonds zwemmen!
Je snapt Anne, dat ik dus niet wil lezen dat je ook echt 's avonds zwemt...!
Ben blij dat je naar je stage moet, ga maar eens wat nuttigs doen, haha!
Nee hoor, hartstikke gaaf allemaal! Wacht je volgende berichtje af!
xxx -
27 Augustus 2006 - 17:27
Connie:
Hoi Anne Fleur, ik heb wel gelachen hoor om je berichtje, ik hoorde je hier in Wijchen gillen....is je vriendin d'r neus nog heel?
Jullie maken wel veel mee, gaaf hoor.
Succes op je eerste echte stagedag, zal best goed gaan toch?!
Natuurlijk is het even wennen en mis je thuis, maar je merkt vats nu al hoe snel de tijd gaat, dus geniet er maar van, eer je het weet loop je weer in een koud nederland.
liefs Connie -
27 Augustus 2006 - 17:35
Chrisss:
Nou... lijkt wij alsof wij met de hele familie dag en nacht achter internet zitten haha ;) Is niet zo hoor :P
Vandaag heeeeeerlijk ind regen gevoetbalddd! Maarre wel eng haha, ach... je weet hoe je iemand tegen der neus aan moet meppen dus krijg j eventuele inbrekers ook wel neer :)
Nou.... kga mn tas alvast inpakke, morgen om 7u de trein blegghh!!
Have fun op je 1e stagedag, ben benieuwd! X -
27 Augustus 2006 - 18:44
Marleen:
haha, wat een typisch Anne-Fleur verhaal!! Gaat het wel een beetje met je Hilde? ( ik weet hoe hard ze kan slaan;)) Je mag der best terug meppen hoor! Heej meis fijn om te horen dat je daar al wel aardig je draai begint te vinden! Ik ga ook even lekker zwemmen...in de regenplas buiten op het grasveld! Dikke kus -
28 Augustus 2006 - 19:55
Marloes:
He meid!
Haha, super verhaal! Kna ook niet anders dat jullie nu al wat meegemaakt hebben he...! Leuk om te horen dat jullie het al naar je zin hebben!
Spreek je snel!
KUS -
29 Augustus 2006 - 01:13
Tommie:
Jah jah alweer boordevol met leuke en spannende verhalen!Leuk leuk leuk!:D hopelijk gaat je eerste dag een beetje goed bevallen!Vast wel!Ik heb vrijdag een gesprek bij BNN duimen dus om 11.00!(nederlandse tijd):P Hoop verder dat het goed met je gaat je zult me of course het meeste missen dan zal ik proberen om zoveel mogelijk kaasplankjes te bestellen zonder af te rekenen!!Forever 6PACK!!!!
lieverd mis je!Kus Kus Kus en zet m op! -
29 Augustus 2006 - 17:36
Michelle:
haai anne fleur,
wat een verhaal haha voordal dat van dat zwembad haha opgepast ze gaan zwemmen;)ik ben niet zo goed in berichtjes achter laten.. maare iig nog heel veel plezier daar en suc6 met je eerste stagedag !!!
kuss Michelle -
30 Augustus 2006 - 16:06
Hans:
Blijven schrijven Anne-Fleur! :D Ik mis je nu al veel te erg dus wil wel elk moment van de dag jouw "dagboek" kunnen lezen ;) Dikke kus en vooral ook veel foto's droppen he? (K) hans -
31 Augustus 2006 - 19:08
Eefje:
Hey lieffurd,
Wat een spannende/leuke verhalen nu al, echte belevenissen voor Anne-fleurtje:-)!!Bekijk elke dag je site even zo blijf ik helemaal op de hoogte :-)!
Zet hem op..!
DikkeKuss Eefje